Vælg en side

Nye vejskilte på vej

nye-skilte-på-vejDer kommer af og til nye vejskilte til landet, som man møder, når man er ude at køre. Nu er der flere nye på vej, nærmere bestemt så er der hele 17 nye vejskilte på vej, som du skal kende til. De kommer allerede fra starten af oktober måned 2016. For at hjælpe dig godt på vej, har vi her hos vejhjælppriser.dk samlet lidt information om de nye skilte samt fundet et sted, hvor du kan læse mere om de præcise regler og betydninger af de nye skilte. Nogle af de skilte omfatter blandt andet letbaner og cykelbaner.

Et af de nyere skilte, som du sandsynligvis allerede er stødt på, er et skilt, der fortæller, at der er en supercykelsti. Det er et orange skilt med bogstavet C. Det er kommet op nogle steder og forventes for alvor at blive rullet i løbet af dette efterår.

Der er inden for de senere år sket en stor forvandling i den danske trafik. Det gælder både inden for transportmidler, hvor blandt andet transportmidler som letbane, metro med videre kommet til. Det kræver naturligvis nye skilte, og de er altså landet nu. Der er ligeledes flere, der er begyndt at tage cyklen, og der er da også flere skilte på vej med relation til netop cyklen. Der kommer mange steder i landet cykelbaner og cykelgader, og derfor er det selvfølgelig nødvendigt med skilte, så hjælper både cyklister, gående og billister med at forstå reglerne.

For at du bedre kan forstå betydningen af de nye skilte, har vi fundet en oversigt på vejdirektoratets hjemmeside, hvor du kan læse nærmere om betydningen af de enkelte skilte. Det er godt at være forberedt på, at de nye skilte for alvor bliver rullet ud, og derfor anbefaler vi her ved vejhjælppriser.dk, at du får læst op på dette hurtigst muligt, inden de for alvor træder i kraft.

Se de nye vejskilte her

Tilbage til nyheder